Fra slot til arbejdsplads

Efter en storstilet revonering er Augustenborg Slot nu arbejdsplads for ca 400 medarbejdere i Landbrugsstyrelsen. Det nyrenoverede barokslot byder på højloftede rum, masser af dagslys og forgyldte belysningsarmaturer i et nutidigt formsprog.

Lyd- og lysværker skabt til Augustenborg Slot

Til Augustenborg Slot har Bygningsstyrelsen bestilt fire værker af lydkunstneren Lars Lundehave Hansen. De fire værker rummer dog også alle et element af lys om end på stilfærdig måde.

Spor i passagerne ved Blågårds Plads

Et nyt lyskunstværk bryder med mørket og utrygheden i to passager ved Blågårds Plads og bringer med lyset noget smukt og inspirerende til området.

Et magisk slot i Vejle Fjord

Fjordenhus i Vejle Fjord er et enestående værk af Olafur Eliasson og arkitekterne i hans studio. For lysfolk er den spektakulære bygning og de mange kunstværker et overflødighedshorn i forståelsen af lys, skygge og perception.

Nye rammer styrker samarbejdet

Sweco og Årstidernes Arkitekter er flyttet sammen i et nyt domicil i Ørestad med fleksible arbejdspladser. Mødet mellem ingeniører og arkitekter ses tydeligt i indretningen, hvor fine designerlamper bryder monotinen.