Kurser og seminarer

Dansk Center for Lys tilbyder al slags efteruddannelse inden for lys og belysning, og er den mest erfarne udbyder af lyskurser i Danmark. Vi tilbyder både standardkurser og specialløsninger, som vi tilpasser til dig eller din virksomhed. Og vi arrangerer seminarer og workshops om aktuelle emner. DCL’s kurser og seminarer er ukommercielle og uvildige. Vi har ingen andre formål end at udbrede kendskabet til godt og hensigtsmæssigt lys. Husk at hvis du er personligt medlem af DCL, eller hvis din organisation har et DCL støttemedlemskab, får du rabat.

KURSUS

Flere kurser fra DCL

DCL’s kursusprogram spænder bredt, og vi vi har helt sikkert et kursus, der passer dig. Vi har samlet en række kurser, som vi afholder, når der er tilstrækkelig interesse for det i oversigten her.

Hvis du er interesseret i at deltage i et eller flere af kurserne, så send os en mail på information@centerforlys.dk

Vi kontakter dig om tid og sted, hvis der er tilstrækkelig interesse for, at kurset kan gennemføres.

Læs mere >

 

 

 

KURSUS

Dit eget specialkursus

DCL sammensætter en halv, en hel eller flere kursusdage efter dit behov. Hvis du kan samle 5-6 kolleger, vil det f.eks. kunne betale sig, at vi holder grundkurset hos dig. Vi kommer med erfarne og kyndige undervisere og gedigent undervisningsmateriale – du sørger for lokaler og forplejning.

Ring til os for mere information og pris på tlf. 47 17 18 00.

 

 

 

 

Share This