Kurser og seminarer

Dansk Center for Lys tilbyder al slags efteruddannelse inden for lys og belysning, og er den mest erfarne udbyder af lyskurser i Danmark. Vi tilbyder både standardkurser og specialløsninger, som vi tilpasser til dig eller din virksomhed. Og vi arrangerer seminarer og workshops om aktuelle emner. DCL’s kurser og seminarer er ukommercielle og uvildige. Vi har ingen andre formål end at udbrede kendskabet til godt og hensigtsmæssigt lys. Husk at hvis du er personligt medlem af DCL, eller hvis din organisation har et DCL støttemedlemskab, får du rabat.

KURSUS

Hurtigt videre-webinar

Circadian Light?? Melanoptisk lys? Integrative lighting? Alpha-Opic-edi? Begreber er der nok af, og kompleksiteten er stor!

Vi byder efteråret velkomment med et nyt DCL-tiltag: Hurtigt videre-webinar, første gang om Melanoptisk lys.

Forstå Melanopic EDI (Equivalent Daylight Illuminance eller ’tilsvarende dagslys-belysningsstyrke’) på 45 minutter.

1. oktober, online
Læs mere >

 

 

 

KURSUS

DIALux Evo – Grundkursus i indendørs belysning for begyndere og let øvede

DCL’s grundkursus i DIALux Evo i indendørs belysning er for dig, der vil i gang med at arbejde med lysberegning i DIALux Evo, eller som har arbejdet en smule med programmet. Formålet med kurset er at klæde deltagerne på til: at kunne foretage enkle beregninger og at kunne læse og vurdere resultater.

6. oktober, Københavnsområdet

Læs mere >

 

 

 

KURSUS

DIALux Evo – Kursus i indendørs belysning for øvede

DCL’s kursus i DIALux Evo i indendørs belysning for øvede er for dig, der allerede har arbejdet en del med lysberegning i DIALux Evo, og som vil dybere ned i programmet og lære at bruge nogle af de mere avancerede funktioner. Kurset giver dig viden om, hvordan du kan dokumentere overholdelse af lovkrav og vise kvalitative ønsker til lyset via lysberegning i programmet.

25. november, Københavnsområdet

Læs mere >

 

 

KURSUS

Dit eget specialkursus

DCL sammensætter en halv, en hel eller flere kursusdage efter dit behov. Hvis du kan samle 5-6 kolleger, vil det f.eks. kunne betale sig, at vi holder grundkurset hos dig. Vi kommer med erfarne og kyndige undervisere og gedigent undervisningsmateriale – du sørger for lokaler og forplejning.

Ring til os for mere information og pris på tlf. 47 17 18 00.

 

 

 

 

Share This