Kurser og seminarer

Dansk Center for Lys tilbyder al slags efteruddannelse inden for lys og belysning, og er den mest erfarne udbyder af lyskurser i Danmark. Vi tilbyder både standardkurser og specialløsninger, som vi tilpasser til dig eller din virksomhed. Og vi arrangerer seminarer og workshops om aktuelle emner. DCL’s kurser og seminarer er ukommercielle og uvildige. Vi har ingen andre formål end at udbrede kendskabet til godt og hensigtsmæssigt lys. Husk at hvis du er personligt medlem af DCL, eller hvis din organisation har et DCL støttemedlemskab, får du rabat.

KURSUS

Flimmer, TLM og andre lyseffekter

Den 1. september 2021 træder EU-kommissionens forordning 2019/2020 om fastlæggelse af krav til miljøvenligt design af lyskilder og separate styreanordninger i kraft. Her introduceres to nye målemetoder for flimmer i belysning: PstLM og SVM (flimmer og stroboskop-effekt).
I samarbejde med DTU Fotonik og Institut for syn, hørelse og døvblindhed i Aalborg udbyder DCL nu igen det i sommeren 2020 meget søgte kursus Flimmer, TLM og andre lyseffekter.
19. maj, Aalborg
LÆS MERE >

 

 

 

 

KURSUS

Dit eget specialkursus

DCL sammensætter en halv, en hel eller flere kursusdage efter dit behov. Hvis du kan samle 5-6 kolleger, vil det f.eks. kunne betale sig, at vi holder grundkurset hos dig. Vi kommer med erfarne og kyndige undervisere og gedigent undervisningsmateriale – du sørger for lokaler og forplejning.

Ring til os for mere information og pris på tlf. 47 17 18 00.

 

 

 

 

Share This