Billeder fra Lysets Dag 2019

Lysets Dag satte fokus på lyset i den nye by med udgangspunkt i Nordhavn. Blandt indlægsholderne var Luaras Morina (t.v.), der fortalte om lyset på Copenhagen International School og Københavns stadsarkitekt Camilla van Deurs (midten), der fortalte om lyset i fremtidens København.  Florence Lam fra Arup (t.h.) satte emnet i internationalt perspektiv med sin åbningstale om, hvordan lys kan skabe en inkluderende 24-timers by. Deltagerne fik også mulighed for at tale med Florence Lam og de øvrige indlægsholdere i pauserne.

Eftermiddagen bød på en underholdende debattle om hotte lysemner. Her er det Ib Mogensen fra out-sider og Ole Kjærgaard fra Fredsted Consulting, der debatterer smart city (t.v.). 130 deltagere var samlet i Charlottehaven i Kbh. Ø (t.h.).

Der var god tid til at netværke i pauserne (t.v.). Sidst på dagen gik turen til Nordhavn, hvor deltagerne fik set nogle af de projekter, som de havde hørt om på konferencen (t.h.).

Rita Justesen fra By & Havn (t.v.) var guide på turen rundt i Nordhavn sammen med Lars Jensen fra Sleth. Dagen sluttede på festlig vis på toppen af Portland Towers, hvor den flotte udsigt og Ungt Lys’ lysinstallation kunne nydes, mens Smart City Cluster Denmark og Dansk Standard bød på en drink (midten og t.h.).
Fotos: DCL

Se programmet for Lysets Dag 2019

Share This