Praktiske oplysninger om kurser, seminarer m.m.

Tilmelding
Du er tilmeldt et kursus/seminar/workshop, når du har modtaget en skriftlig bekræftelse fra Dansk Center for Lys pr. e-mail. Hvis der ikke er plads på kurset/seminarer/workshoppen giver vi dig hurtigt besked. Hvis vi udbyder arrangementet igen, vil du automatisk blive kontaktet af os og få tilbudt en plads.

Afmelding og fortrydelsesret
Afmelding kan ske uden beregning indtil tre uger før arrangementets start. For afmelding indtil 5 hverdage før arrangementet opkræves et gebyr på 50 % af deltagerafgiften. Ved senere afmelding opkræves fuld pris, men man er velkommen til at sende en kollega i stedet. Afmelding skal ske skriftligt til information@centerforlys.dk.

Aflysning
Dansk Center for Lys forbeholder sig ret til at aflyse kurser/seminarer/workshops ved for få tilmeldinger, ved sygdom eller som følge af andre pludseligt indtrufne forhindringer. Betalt tilmeldingsgebyr refunderes af Dansk Center for Lys i tilfælde af aflysning eller udskydelse
I tilfælde af aflysning være muligt at flytte sin tilmelding til et andet arrangement med ledige pladser eller få pengene retur. Vi kontakter tilmeldte pr. telefon eller e-mail ved ændringer. Vi kan dog ikke garantere, at aflyste kurser/seminarer/workshops oprettes på et senere tidspunkt.

Priser
Personlige medlemmer af DCL kan deltage i kurser/seminarer/workshops til medlemspris. Alle andre betaler fuld pris. idet arrangementerne er åbne for alle interesserede, med mindre det specifikt fremgår af beskrivelsen. Priserne fremgår af beskrivelsen af kurset/seminaret/workshoppen. De oplyste priser er ekskl. moms.

Forbehold
Der tages forbehold for tryk-/tastefejl samt udsolgte kurser/seminarer/workshops, ændring i program, sted for afholdelse og øvrige afvigelser fra det skrevne samt viste billeder.

Share This