Kurser

Dansk Center for Lys tilbyder al slags efteruddannelse inden for lys og belysning, og er den mest erfarne udbyder af lyskurser i Danmark. Vi har standardkurser – og specialløsninger, som vi tilpasser til dig eller din virksomhed. DCL’s kurser er ukommercielle og uvildige. Vi har ingen andre formål end at udbrede kendskabet til godt og hensigtsmæssigt lys. Husk at hvis du er personligt medlem af DCL, eller hvis din organisation har et DCL støttemedlemskab, får du rabat.

KURSUS

Kurser 2020

Planlægningen af kursus-
programmet for 2020 er i gang. Så snart det er klart, kan du se det her på hjemmesiden.
Kurserne annonceres også i DCL’s nyhedsbrev. Får du ikke allerede nyhedsbrevet, så meld dig til det her.

 

KURSUS

Dit eget specialkursus

DCL sammensætter en halv, en hel eller flere kursusdage efter dit behov. Hvis du kan samle 5-6 kolleger, vil det f.eks. kunne betale sig, at vi holder grundkurset hos dig. Vi kommer med erfarne og kyndige undervisere og gedigent undervisningsmateriale – du sørger for lokaler og forplejning.

Ring til os for mere information og pris på tlf. 47 17 18 00.

 

 

 

 

KURSUS

Lys på stier, pladser og i anlæg

KURSET ER AFLYST.
Lær at planlægge lyset, så du skaber den rette stemning og funktion.
Kurset henvender sig til landskabsarkitekter og andre, som regelmæssigt arbejder med belysning af uderum, hvor det ikke kun er vejhåndbogens regler, der skal følges. Kurset omhandler arkitektonisk belysning af byrum, belysningsformer og stemninger, lystekniske grundbegreber samt belysningskrav og standarder samt byvandring.
Kurset er aflyst i 2019.
Ny kursusdato i 2020 følger.

 

Kontakt

Maiken Lindberg
Projektleder
Tlf. 31 23 26 51
ml@centerforlys.dk

Share This