Kurser

Dansk Center for Lys tilbyder al slags efteruddannelse inden for lys og belysning, og er den mest erfarne udbyder af lyskurser i Danmark. Vi har standardkurser – og specialløsninger, som vi tilpasser til dig eller din virksomhed. DCL’s kurser er ukommercielle og uvildige. Vi har ingen andre formål end at udbrede kendskabet til godt og hensigtsmæssigt lys. Husk at hvis du er personligt medlem af DCL, eller hvis din organisation har et DCL støttemedlemskab, får du rabat.

KURSUS

Grundkursus i lys med fokus på LED

Kurset henvender sig til dig, der lige er startet i job inden for f.eks. lys og belysning, arkitektvirksomhed eller rådgivning, eller dig, der vil genopfriske din viden.

På en enkelt dag kommer vi langt omkring i lysets betydning for mennesker, grundbegreber og konkrete værktøjer til at arbejde med dagslys, armaturer, lyskilder og standarder. Og du får lejlighed til at arbejde med noget af din nye viden i mindre opgaver i løbet af kursusdagen.

30. august 2018, Odense

Læs mere >

KURSUS

DIALux EVO – beregning af indendørsbelysning – begyndere

DCL’s kursus i beregning af indendørsbelysning i DIALux EVO indeholder undervisning i lovgivning samt undervisning i lysberegning med henblik på at kunne dokumentere overholdelse af lovkrav og vise kvalitative ønsker til lyset.
Kurset for begyndere er for dig, der har lidt eller slet ingen erfaring med lysberegninger i DIALux evo.
Fortsæt evt. med kursus for øvede dagen efter.

10. oktober, Glostrup

Læs mere >

KURSUS

DIALux EVO – beregning af indendørsbelysning – øvede

DCL’s kursus i beregning af indendørsbelysning i DIALux EVO indeholder undervisning i lovgivning samt undervisning i lysberegning med henblik på at kunne dokumentere overholdelse af lovkrav og vise kvalitative ønsker til lyset.
Kurset er for dig, der allerede har lavet simple lysberegninger i DIALux EVO og vil lære de mere avancerede funktioner i programmet.

11. oktober, Glostrup

Læs mere >

KURSUS

Lys på stier, pladser og i anlæg

Lær at planlægge lyset, så du skaber den rette stemning og funktion. Kurset henvender sig til landskabsarkitekter og andre, som regelmæssigt arbejder med belysning af uderum, hvor det ikke kun er vejhåndbogens regler, der skal følges.
Kurset omhandler arkitektonisk belysning af byrum, belysningsformer og steminger, lystekniske grundbegreber samt belysningskrav og standarder. Dagen slutter med en byvandring, hvor vi skal se belysning i praksis.

4. december 2018, København

Læs mere >

KURSUS

Dit eget specialkursus

DCL sammensætter en halv, en hel eller flere kursusdage efter dit behov. Hvis du kan samle 5-6 kolleger, vil det f.eks. kunne betale sig, at vi holder grundkurset hos dig. Vi kommer med erfarne og kyndige undervisere og gedigent, gennemprøvet undervisningsmateriale – du sørger for lokaler og forplejning.

Ring til os for mere information og pris.

 

 

 

Læs mere >

FOREDRAG

Foredrag om lys

DCL’s lysspecialister er eftertragtede og erfarne foredragsholdere. Vi har en del gode foredrag ”på lager”, men fremstiller også gerne et særligt foredrag til dit arrangement. Her er eksempler på titler:

  • 10 ting du ikke vidste om lys
  • Den nye belysningsstandard EN 12464-1
  • Architects: Take Charge (please)!
  • Blænding – lysdesignets ”missing link”
  • Lys og sundhed

Læs mere >

Kontakt

Maiken Lindberg
Projektleder
Tlf. 31 23 26 51
ml@centerforlys.dk

Share This