Kurser

Dansk Center for Lys tilbyder al slags efteruddannelse inden for lys og belysning, og er den mest erfarne udbyder af lyskurser i Danmark. Vi har standardkurser – og specialløsninger, som vi tilpasser til dig eller din virksomhed. DCL’s kurser er ukommercielle og uvildige. Vi har ingen andre formål end at udbrede kendskabet til godt og hensigtsmæssigt lys. Husk at hvis du er personligt medlem af DCL, eller hvis din organisation har et DCL støttemedlemskab, får du rabat.

KURSUS

DIALux evo basic

DIALux evo basic-kurset indeholder undervisning i lysberegning med henblik på at kunne dokumentere overholdelse af lovkrav og vise kvalitative ønsker til lyset indendørs. På kurset arbejder deltagerne med opgaver i programmet på egen pc.
Kurset løber over to dage og afholdes i Albertslund.

25. – 26. februar 2020

Læs mere

 

KURSUS

DIALux evo advanced

DIALux evo advanced-kurset indeholder undervisning i lysberegning for dig, der har erfaring med at arbejde i programmet. På kurset arbejder deltagerne med opgaver i programmet på egen pc.
Kurset løber over to dage og afholdes i Albertslund.

24. – 25. marts 2020

Læs mere

 

KURSUS

Dit eget specialkursus

DCL sammensætter en halv, en hel eller flere kursusdage efter dit behov. Hvis du kan samle 5-6 kolleger, vil det f.eks. kunne betale sig, at vi holder grundkurset hos dig. Vi kommer med erfarne og kyndige undervisere og gedigent undervisningsmateriale – du sørger for lokaler og forplejning.

Ring til os for mere information og pris på tlf. 47 17 18 00.

 

 

 

 

Kontakt

Maiken Lindberg
Projektleder
Tlf. 31 23 26 51
ml@centerforlys.dk

Share This