Kurser

Dansk Center for Lys tilbyder al slags efteruddannelse inden for lys og belysning, og er den mest erfarne udbyder af lyskurser i Danmark. Vi har standardkurser – og specialløsninger, som vi tilpasser til dig eller din virksomhed. DCL’s kurser er ukommercielle og uvildige. Vi har ingen andre formål end at udbrede kendskabet til godt og hensigtsmæssigt lys. Husk at hvis du er personligt medlem af DCL, eller hvis din organisation har et DCL støttemedlemskab, får du rabat.

KURSUS

Grundkursus med fokus på LED

Grundkurset er for alle, der skal til arbejde med lys eller ønsker en opdatering af deres viden. På kurset får du indblik i såvel grundlæggende lystekniske begreber som LED. Formiddagens program omhandler synet og øjet, lystekniske grundbegreber, lovgivning samt godt lysdesign. Eftermiddagen giver en indføring i LED-teknologien herunder opbygning, egenskaber samt fordele og ulemper. Vi ser også på, hvordan man læser og vurderer de tekniske data for en LED-lyskilde og et LED-armatur.

2. oktober 2019, Odense

Læs mere >

KURSUS

DIALux EVO – Indendørsbelysning, begyndere

På kurset lærer du om lovgivning samt lysberegning med henblik på at kunne dokumentere overholdelse af lovkrav og vise kvalitative ønsker til lyset. På kurset vil der blive vekslet mellem gennemgang af beregningsopgaver og individuel træning i programmet. Der vil være en gennemgang af overordnede lovkrav jf. gældende regler. Kurset for begyndere er for dig, der skal til at arbejde med DIALux EVO.

12. november 2019, Glostrup

Læs mere >

KURSUS

DIALux EVO – Indendørsbelysning, øvede

På kurset lærer du om lovgivning samt lysberegning med henblik på at kunne dokumentere overholdelse af lovkrav og vise kvalitative ønsker til lyset. På kurset vil der blive vekslet mellem gennemgang af beregningsopgaver og individuel træning i programmet. Der vil være en gennemgang af overordnede lovkrav jf. gældende regler. Kurset for øvede er for dig, der allerede arbejder med DIALux EVO.

13. november 2019, Glostrup

Læs mere >

KURSUS

Lys på stier, pladser og i anlæg

Belysningen er ofte forudsætning for, at et anlæg kan bruges efter skumringstid. Lær at planlægge lyset, så du skaber den rette stemning og funktion.
Kurset henvender sig til landskabsarkitekter og andre, som regelmæssigt arbejder med belysning af uderum, hvor det ikke kun er vejhåndbogens regler, der skal følges. Kurset omhandler arkitektonisk belysning af byrum, belysningsformer og stemninger, lystekniske grundbegreber samt belysningskrav og standarder samt byvandring, hvor vi skal se belysning i praksis.

Læs mere >

KURSUS

Dit eget specialkursus

DCL sammensætter en halv, en hel eller flere kursusdage efter dit behov. Hvis du kan samle 5-6 kolleger, vil det f.eks. kunne betale sig, at vi holder grundkurset hos dig. Vi kommer med erfarne og kyndige undervisere og gedigent, gennemprøvet undervisningsmateriale – du sørger for lokaler og forplejning.

Ring til os for mere information og pris.

 

 

 

Læs mere >

FOREDRAG

Foredrag om lys

DCL arrangerer det foredrag eller den temadag, som du har brug for.

Eksempler på tidligere foredrag:

  • Blænding – lysdesignets ”missing link”
  • LED-lys: Er du også forvirret – om valg af lyskilder derhjemme
  • Døgnrytmelys – fup eller fakta?
  • Farvet lys i byens rum
  • Lysets betydning i det brugerorienterede indeklima
  • 10 ting du ikke vidste om lys

Læs mere >

Kontakt

Maiken Lindberg
Projektleder
Tlf. 31 23 26 51
ml@centerforlys.dk

Share This