Kurser

Dansk Center for Lys tilbyder al slags efteruddannelse inden for lys og belysning, og er den mest erfarne udbyder af lyskurser i Danmark. Vi har standardkurser – og specialløsninger, som vi tilpasser til dig eller din virksomhed. DCL’s kurser er ukommercielle og uvildige. Vi har ingen andre formål end at udbrede kendskabet til godt og hensigtsmæssigt lys. Husk at hvis du er personligt medlem af DCL, eller hvis din organisation har et DCL støttemedlemskab, får du rabat.

KURSUS

Grundkursus i lys med fokus på LED

Kurset henvender sig til dig, der lige er startet i job inden for f.eks. lys og belysning, arkitektvirksomhed eller rådgivning, eller dig, der vil genopfriske din viden.
På en enkelt dag kommer vi langt omkring i lysets betydning for mennesker, grundbegreber og konkrete værktøjer til at arbejde med dagslys, armaturer, lyskilder og standarder. Og du får lejlighed til at arbejde med noget af din nye viden i mindre opgaver.

28. februar 2019, Københavnsområdet

LÆS MERE >

KURSUS

DIALux EVO – Udendørsbelysning, begyndere

Kurset i beregning af udendørsbelysning i DIALux EVO indeholder undervisning i grundlæggende vejbelysningsregler og undervisning i lysberegning med henblik på at kunne dokumentere overholdelse af vejreglerne. Du bliver klædt på med de grundlæggende færdigheder, der er nødvendige for at anvende DIALux EVO. Kurset for begyndere er for dig, der skal til at arbejde med DIALux EVO.

3. juni 2019, Glostrup

Læs mere >

KURSUS

DIALux EVO – Udendørsbelysning, øvede

Kurset i beregning af udendørsbelysning i DIALux EVO indeholder undervisning i grundlæggende vejbelysningsregler og undervisning i lysberegning med henblik på at kunne dokumentere overholdelse af vejreglerne. Du bliver klædt på med de grundlæggende færdigheder, der er nødvendige for at anvende DIALux EVO.  Kurset for øvede er for dig, der allerede arbejder med DIALux EVO.

4. juni 2019, Glostrup

Læs mere >

KURSUS

Dit eget specialkursus

DCL sammensætter en halv, en hel eller flere kursusdage efter dit behov. Hvis du kan samle 5-6 kolleger, vil det f.eks. kunne betale sig, at vi holder grundkurset hos dig. Vi kommer med erfarne og kyndige undervisere og gedigent, gennemprøvet undervisningsmateriale – du sørger for lokaler og forplejning.

Ring til os for mere information og pris.

 

 

 

Læs mere >

FOREDRAG

Foredrag om lys

DCL’s lysspecialister er eftertragtede og erfarne foredragsholdere. Vi har en del gode foredrag ”på lager”, men fremstiller også gerne et særligt foredrag til dit arrangement. Her er eksempler på titler:

  • 10 ting du ikke vidste om lys
  • Den nye belysningsstandard EN 12464-1
  • Architects: Take Charge (please)!
  • Blænding – lysdesignets ”missing link”
  • Lys og sundhed

Læs mere >

Kontakt

Maiken Lindberg
Projektleder
Tlf. 31 23 26 51
ml@centerforlys.dk

Share This