Kurser og seminarer

Dansk Center for Lys tilbyder al slags efteruddannelse inden for lys og belysning, og er den mest erfarne udbyder af lyskurser i Danmark. Vi tilbyder både standardkurser og specialløsninger, som vi tilpasser til dig eller din virksomhed. Og vi arrangerer seminarer og workshops om aktuelle emner. DCL’s kurser og seminarer er ukommercielle og uvildige. Vi har ingen andre formål end at udbrede kendskabet til godt og hensigtsmæssigt lys. Husk at hvis du er personligt medlem af DCL, eller hvis din organisation har et DCL støttemedlemskab, får du rabat.

KURSUS

Lys og den nye bekendtgørelse – Vest

Den ”nye” bekendtgørelse – BEK 1082 Bekendtgørelse om sikkerhed for udførelse og drift af elektriske installationer – og den dertilhørende standardsamling er ikke så nye mere. Overgangsordningen er overstået; men har du fuldstændig tjek på, hvordan dette påvirker valg af armatur f.eks. til opsætning i fælles adgangsveje (nåleflammeprøve)? Kom på forkant med de regler, der har direkte indflydelse på dit armaturvalg og den måde, hvorpå det skal installeres.

1. oktober 2020

Læs mere

 

 

 

 

INTRODUKTION

Nye funktioner i DIALux evo 9.1 – online

Dansk Center for Lys tilbyder dig en gratis introduktion til opdateringen af DIALux evo 9.1. Opdateringen byder på forbedrede og forenklede funktioner, der gør det nemmere at arbejde med programmet. Hør om nogle af de nye og opdaterede funktioner

8. oktober, online

Læs mere

 

KURSUS

DIALux evo advanced – online

DIALux evo advanced-kurset indeholder undervisning i lysberegning for dig, der har erfaring med at arbejde i programmet. På kurset arbejder deltagerne med opgaver i programmet på egen pc.
Kurset afholdes online.

20. oktober, online

Læs mere

 

WORKSHOP

Workshop om lysstyring

Dali? KNX? ZigBee? IoT? Hvad skal du satse på, og hvad kan hvad? Mulighederne er (uendelig) mange, og det kan være svært præcis at vide, hvilken teknologi der passer til konkrete opgaver. Siden SBi-anvisning 220 Lysstyring udkom i 2008, er der ikke på systematisk vis samlet op omkring lysstyring i Danmark. Det råder DCL nu bod på. Vi samler førende eksperter inden for lysstyring og afholder en éndags workshop om de forskellige teknologier, der lige nu er de fremherskende inden for moderne belysningsstyring.

19. november, Ballerup

Læs mere

 

KURSUS

Dit eget specialkursus

DCL sammensætter en halv, en hel eller flere kursusdage efter dit behov. Hvis du kan samle 5-6 kolleger, vil det f.eks. kunne betale sig, at vi holder grundkurset hos dig. Vi kommer med erfarne og kyndige undervisere og gedigent undervisningsmateriale – du sørger for lokaler og forplejning.

Ring til os for mere information og pris på tlf. 47 17 18 00.

 

 

 

 

Kontakt

Maiken Lindberg
Projektleder
Tlf. 31 23 26 51
ml@centerforlys.dk

Share This