Kurser

Dansk Center for Lys tilbyder al slags efteruddannelse inden for lys og belysning, og er den mest erfarne udbyder af lyskurser i Danmark. Vi har standardkurser – og specialløsninger, som vi tilpasser til dig eller din virksomhed. DCL’s kurser er ukommercielle og uvildige. Vi har ingen andre formål end at udbrede kendskabet til godt og hensigtsmæssigt lys. Husk at hvis du er personligt medlem af DCL, eller hvis din organisation har et DCL støttemedlemskab, får du rabat.

KURSUS

God indendørsbelysning

På Dansk Center for lys’ kompetencegivende kursus lærer du om god praksis og reglerne inden for lysløsninger i indendørsområder på højt niveau. Du bliver godt klædt på til at håndtere belysningsopgaver i lysdesign, planlægning, beregning, udbud, funktionsafprøvning i praksis, regulering og styring. Kurset varer to dage, og der er mulighed for at tilvælge middag og ekskursion på kursets første dag.


28.-29. maj 2019, København

LÆS MERE >

KURSUS

DIALux EVO – Udendørsbelysning, begyndere

Kurset i beregning af udendørsbelysning i DIALux EVO indeholder undervisning i grundlæggende vejbelysningsregler og undervisning i lysberegning med henblik på at kunne dokumentere overholdelse af vejreglerne. Du bliver klædt på med de grundlæggende færdigheder, der er nødvendige for at anvende DIALux EVO. Kurset for begyndere er for dig, der skal til at arbejde med DIALux EVO.

3. juni 2019, Glostrup

Læs mere >

KURSUS

DIALux EVO – Udendørsbelysning, øvede

Kurset i beregning af udendørsbelysning i DIALux EVO indeholder undervisning i grundlæggende vejbelysningsregler og undervisning i lysberegning med henblik på at kunne dokumentere overholdelse af vejreglerne. Du bliver klædt på med de grundlæggende færdigheder, der er nødvendige for at anvende DIALux EVO.  Kurset for øvede er for dig, der allerede arbejder med DIALux EVO.

4. juni 2019, Glostrup

Læs mere >

KURSUS

Dit eget specialkursus

DCL sammensætter en halv, en hel eller flere kursusdage efter dit behov. Hvis du kan samle 5-6 kolleger, vil det f.eks. kunne betale sig, at vi holder grundkurset hos dig. Vi kommer med erfarne og kyndige undervisere og gedigent, gennemprøvet undervisningsmateriale – du sørger for lokaler og forplejning.

Ring til os for mere information og pris.

 

 

 

Læs mere >

FOREDRAG

Foredrag om lys

DCL’s lysspecialister er eftertragtede og erfarne foredragsholdere. Vi har en del gode foredrag ”på lager”, men fremstiller også gerne et særligt foredrag til dit arrangement. Her er eksempler på titler:

  • 10 ting du ikke vidste om lys
  • Den nye belysningsstandard EN 12464-1
  • Architects: Take Charge (please)!
  • Blænding – lysdesignets ”missing link”
  • Lys og sundhed

Læs mere >

Kontakt

Maiken Lindberg
Projektleder
Tlf. 31 23 26 51
ml@centerforlys.dk

Share This