Pressemeddelelser

Her kan du se og downloade aktuelle pressemeddelelser og billeder. Pressebilleder kan udelukkende anvendes i forbindelse med den tilhørende pressemeddelelse. Fotokredit skal anføres ved hvert enkelt billede. Fotokredit fremgår af pressemeddelelsen og af billedfilens navn. Billeder og grafisk materiale må ikke bruges kommercielt.
Er du i tvivl kan du kontakte Dorte Gram på dg@centerforlys.dk eller 32 23 26 50.

Opgør med optimistiske lysberegninger

Ny vejledning rydder op i branchen. Medlemmerne af Dansk Center for Lys er enige: Alt for mange tilbud på belysningsløsninger er for optimistiske med hensyn til lysløsningernes holdbarhed. Det går ud over lyskvaliteten og dermed arbejdsmiljøet i hele landet.

Læs mere

LED duer/duer ikke?

Året største lysbegivenhed er Lysets Dag. Kom og hør, hvordan LED møder virkeligheden. LED-løsninger er i dag udrullet i praksis i stor stil både indendørs og udendørs. Det er tid til at gøre status: Hvad er gået godt og hvad er gået skidt? Hvad kan vi lære af de mange lysdesign med LED, som er i drift? Hvor peger fremtiden hen? Vi står stadig midt i paradigmeskift.

Læs mere

Størrelsen betyder ikke noget

Dansk Center for Lys opfordrer alle, der har medvirket i et spændende, professionelt lysprojekt, til at indstille det til Den Danske Lyspris 2017. Det er kvaliteten og ikke størrelsen, der betyder noget. Dansk Center for Lys opfordrer  alle, der har medvirket til et spændende, professionelt lysprojekt, til at indstille det til prisen.

Læs mere

Share This