Pressemeddelelser

Her kan du se og downloade aktuelle pressemeddelelser og billeder. Pressebilleder kan udelukkende anvendes i forbindelse med den tilhørende pressemeddelelse. Fotokredit skal anføres ved hvert enkelt billede. Fotokredit fremgår af pressemeddelelsen og af billedfilens navn. Billeder og grafisk materiale må ikke bruges kommercielt.
Er du i tvivl kan du kontakte Dorte Gram på dg@centerforlys.dk eller 32 23 26 50.

Vadehavscentret vinder den Nordiske Lyspris 2018

Vadehavscentret i Vester Vedsted, modtog den 12. september Nordisk Lyspris 2018. Prisen blev overrakt ved en prisceremoni i Helsinki i Finland. Det er femte gang ud af ti, at prisen bliver givet til et dansk projekt.

Læs mere

Lysets Dag 2018: Kom og hør det sidste nye om lys

Kom til Lysets Dag den 12. september og få opdateret din viden om, hvad der rør sig på belysningsområdet lige nu. Dansk Center for Lys har inviteret en række eksperter fra ind- og udland, til at fortælle under titlen “Need to Know”.

Læs mere

Alle kan indstille projekter til Den Danske Lyspris

Nu er det snart tid til at indsende forslag til Den Danske Lyspris 2018. Dansk Center for Lys opfordrer alle, der har medvirket i et spændende, professionelt lysprojekt, til at ind-stille det til prisen. Frist for indstilling er den 2. juli 2018

Læs mere

Vadehavscentret vinder Den Danske Lyspris 2017

Den 25. januar 2018 modtager Vadehavscentret i Vester Vedsted Den Danske Lyspris 2017. Der har denne gang været et umådeligt tæt opløb til prisen. Der var indstillet 17 projekter, hvoraf fem blev nomineret. Dagslyset og kunstlyset formidler meget poetisk historien om vadehavets lys og fugle ved hjælp af en lyssætning i sarte hvide toner akkompagneret af pastelfarver.

Læs mere

Hele februar: Ny lysfestival skal hylde mørket i København

Poetisk, forunderligt, overraskende og meditativt lys. Når vintermørket sænker sig over København, rykker de fleste københavnere inden for i varmen, og turisterne søger mod andre lande. Det vil en Copenhagen Light Festival ændre på, og inviterer alle til at opleve byen på en ny måde.

Læs mere

Fem meget forskellige projekter er nomineret

Mennesket, lysoplevelsen og omgivelserne er helt centralt i de fem projekter, som er nomineret til Den Danske Lyspris 2017. Dansk Center for Lys har i år modtaget 17 indstillinger til prisen. Prisen overrækkes ved en festlig sammenkomst den 25. januar 2018 i København. Det er tiende gang, at prisen uddeles

Læs mere

Opgør med optimistiske lysberegninger

Ny vejledning rydder op i branchen. Medlemmerne af Dansk Center for Lys er enige: Alt for mange tilbud på belysningsløsninger er for optimistiske med hensyn til lysløsningernes holdbarhed. Det går ud over lyskvaliteten og dermed arbejdsmiljøet i hele landet.

Læs mere

Størrelsen betyder ikke noget

Dansk Center for Lys opfordrer alle, der har medvirket i et spændende, professionelt lysprojekt, til at indstille det til Den Danske Lyspris 2017. Det er kvaliteten og ikke størrelsen, der betyder noget. Dansk Center for Lys opfordrer  alle, der har medvirket til et spændende, professionelt lysprojekt, til at indstille det til prisen.

Læs mere

LED duer/duer ikke?

Året største lysbegivenhed er Lysets Dag. Kom og hør, hvordan LED møder virkeligheden. LED-løsninger er i dag udrullet i praksis i stor stil både indendørs og udendørs. Det er tid til at gøre status: Hvad er gået godt og hvad er gået skidt? Hvad kan vi lære af de mange lysdesign med LED, som er i drift? Hvor peger fremtiden hen? Vi står stadig midt i paradigmeskift.

Læs mere

Share This