Pressemeddelelser

Her kan du se og downloade aktuelle pressemeddelelser og billeder. Pressebilleder kan udelukkende anvendes i forbindelse med den tilhørende pressemeddelelse. Fotokredit skal anføres ved hvert enkelt billede. Fotokredit fremgår af pressemeddelelsen og af billedfilens navn. Billeder og grafisk materiale må ikke bruges kommercielt.
Er du i tvivl kan du kontakte Dorte Gram på dg@centerforlys.dk eller 32 23 26 50.

Fire stemningsfulde og flotte projekter er nu nomineret 

Mennesket, oplevelsen og stemningen er helt centralt i de fire projekter, som er nomineret til Den Danske Lyspris 2018. Dansk Center for Lys har i år modtaget 14 indstillinger til prisen. Prisen overrækkes ved en festlig sammenkomst den 17. januar 2019 i Bygningskulturens Hus, København. Det er ellevte gang, at prisen uddeles.

Læs mere

Vadehavscentret vinder den Nordiske Lyspris 2018

Vadehavscentret i Vester Vedsted, modtog den 12. september Nordisk Lyspris 2018. Prisen blev overrakt ved en prisceremoni i Helsinki i Finland. Det er femte gang ud af ti, at prisen bliver givet til et dansk projekt.

Læs mere

Lysets Dag 2018: Kom og hør det sidste nye om lys

Kom til Lysets Dag den 12. september og få opdateret din viden om, hvad der rør sig på belysningsområdet lige nu. Dansk Center for Lys har inviteret en række eksperter fra ind- og udland, til at fortælle under titlen “Need to Know”.

Læs mere

Vadehavscentret vinder Den Danske Lyspris 2017

Den 25. januar 2018 modtager Vadehavscentret i Vester Vedsted Den Danske Lyspris 2017. Der har denne gang været et umådeligt tæt opløb til prisen. Der var indstillet 17 projekter, hvoraf fem blev nomineret. Dagslyset og kunstlyset formidler meget poetisk historien om vadehavets lys og fugle ved hjælp af en lyssætning i sarte hvide toner akkompagneret af pastelfarver.

Læs mere

Opgør med optimistiske lysberegninger

Ny vejledning rydder op i branchen. Medlemmerne af Dansk Center for Lys er enige: Alt for mange tilbud på belysningsløsninger er for optimistiske med hensyn til lysløsningernes holdbarhed. Det går ud over lyskvaliteten og dermed arbejdsmiljøet i hele landet.

Læs mere

Share This