Pressemeddelelser

Her kan du se og downloade aktuelle pressemeddelelser og billeder. Pressebilleder kan udelukkende anvendes i forbindelse med den tilhørende pressemeddelelse. Fotokredit skal anføres ved hvert enkelt billede. Fotokredit fremgår af pressemeddelelsen og af billedfilens navn. Billeder og grafisk materiale må ikke bruges kommercielt.
Er du i tvivl kan du kontakte Maiken Lindberg på ml@centerforlys.dk eller 32 23 26 51.

Interim-aftale om den daglige ledelse af DCLs sekretariat

Dansk Center for Lys har d. 15/1 2020 indgået interim-aftale med Per Reinholdt om den daglige ledelse af sekretariatet for Dansk Center for Lys.

Læs mere

Fire inspirerende projekter er nomineret

Mennesket, oplevelsen og stemningen er centrale elementer i alle projekter, der er nomineret til Den Danske Lyspris. DCL har modtaget 16 indstillinger til prisen. Prisen overrækkes i primo 2020.

Læs mere

Lysets Dag 2019 – Nordhavn: Lyset i den nye by

Kom til Lysets Dag den 23. september. Årets tema er: Lyset i den nye by og tager udgangspunkt i Københavns nye bydel: Nordhavn. Med konferencen ønsker Dansk Center for Lys at sætte fokus på forskellige aspekter omkring godt lys for mennesker, der hvor de færdes, bor og arbejder.

Læs mere

Fra venstre til højre: Fra venstre til højre: arkitekt m.a.a., David Thulstrup, lysdesigner Sarah Fredelund, Studio David Thulstrup,  Michael Anker, direktør Anker og Co., Georgina Prittie, arkitekt m.a.a., Studio David Thulstrup. Foto: Camilla Stephan.

Noma 2.0 vinder Den Danske Lyspris 2018

Madanmelderne sprænger karakterskalaen i deres bedømmelser af Nomas nye restaurant på Refshaleøen i København. Og nu har Noma vundet Den Danske Lyspris 2018 for sin helt særlige belysning, der er fuld af nordisk stemning og hjemlighed

Læs mere

Vadehavscentret vinder den Nordiske Lyspris 2018

Vadehavscentret i Vester Vedsted, modtog den 12. september Nordisk Lyspris 2018. Prisen blev overrakt ved en prisceremoni i Helsinki i Finland. Det er femte gang ud af ti, at prisen bliver givet til et dansk projekt.

Læs mere

Opgør med optimistiske lysberegninger

Ny vejledning rydder op i branchen. Medlemmerne af Dansk Center for Lys er enige: Alt for mange tilbud på belysningsløsninger er for optimistiske med hensyn til lysløsningernes holdbarhed. Det går ud over lyskvaliteten og dermed arbejdsmiljøet i hele landet.

Læs mere

Share This