Udsyn og privathed på formel

Målbare indikatorer for dagslys, som for eksempel dagslysfaktor og dagslysautonomi, har i flere år understøttet dagslysdesignere i deres designvalg. Det skaber nye muliheder i byggebranchen.

Noma vinder Den Danske Lyspris 2018

Madanmelderne sprænger karakterskalaen i deres bedømmelser af Normas nye restaurant på Refshaleøen i Kbenhavn. Og nu har Noma vundet Den Danske Lyspris 2018 for sin helt særlige belysning, der er fuld af nordisk stemning og hjemlighed.

Lysende bue over K.B. Hallen

Den nyåbnede K.B. Hallen byder på et sjældent helstøbt lysværk. Kunstneren er Viera Collaro, som med midler fra Ny Carlsbergfondet har skabt en 35 meter lang lysbue til foyeren i den nye hal.

Lyse metrostationer i Norge

Dansk arkitektur og lysdesign kommer til at præge to af stationerne på en ny tunnelbanestrækning i Oslo. Danskerne har vundet opgaven i en international arkitektkonkurrence.

Lys på Aarhus

Innovationsprojektet Lys på Aarhus blev søsat i 2016, med en samlet økonomisk ramme på 12,5 millioner kroner, finansieret af de projekterede besparelser fra energirenoveringen af vejbelysningen i Aarhus. Dermed er projektet udgiftsneutralt for Aarhus...