Nyt årti – nye tiltag!

Som annonceret i sidste uge er vi nu klar med vores initiativ på Facebook.

Nogle vil måske spørge: Hvorfor dette tiltag?

Vi leder hele tiden efter muligheder for at øge værdien af dit medlemskab i DCL. Det er en travl verden; og der er tusindvis af indtryk og posts hver dag på de forskellige SoMe-platforme. Hvordan undgår man at drukne i dette game, så de gode og interessante budskaber om lys og relaterede emner, som vi får kendskab til, kommer effektivt frem til dig?

Èn oplagt mulighed er Facebook og deres værktøj ”Grupper”. Du kender det sikkert; en gruppe om det, der sker i den by, du bor i, hvor I kan hjælpe hinanden; måske er du lystfisker, mode, cykling – er du bruger af Facebook i det daglige, er du næsten helt sikkert også med i en eller flere grupper.

Det er styrken i denne formidlingsplatform, som vi nu tager til os med dette initiativ. Flere har udtrykt, at de gerne vil kunne finde de andre medlemmer i DCL og udveksle viden på kryds og tværs; nu er vi i gang!

Så besøg vores side her.

Og hvis du vil vidensdele og poste eller se interessante posts fra andre medlemmer i DCL, så tilmeld dig her.

Facebook er jo ikke nyt; men det er dette for os, så alle tanker, ris, ros, forslag m.m. er særdeles velkomne – vi ses derude i cyberspace.

Share This