Lysets Dag 2019: Lyset i den nye by

Lysets Dag har i år temaet Lyset i den nye by og tager udgangspunkt i Københavns nye bydel: Nordhavn.

Med Lysets Dag sætter DCL fokus på forskellige aspekter omkring godt lys for mennesker, dér hvor de færdes, bor og arbejder – både indendørs og udendørs. På programmet er derfor bl.a. By & Havn, hvor chef for planlægning & arkitektur Rita Justesen vil fortælle om intentionerne med Nordhavn, og Københavns stadsarkitekt Camilla Van Deurs, som vil fortælle om sine visioner for lyset i København. Vi skal høre om lyscases fra kontorer, skole og boliger i Nordhavn.
Vi har også inviteret internationale lyseksperter til at dele deres viden med os, bl.a. Florence Lam, der er leder af Global Lighting Design Arup, som holder indlæg om, hvordan lys skaber levende byer døgnet rundt. Og Derek Porter fra Parsons School of Design i New York, der vil præsentere os for et moderne syn på Richard Kelly. Programmet byder også på en debattle om lys med skarpe debattører.

Vi skal ikke kun høre om lys, vi skal også ud og se det “live” på en guidet tur rundt i Nordhavn, hvor vi vil se på udendørs- såvel som indendørsbelysning. Turen slutter på toppen af Portland Towers, hvor vi kan nyde den fantastiske udsigt over Nordhavn, mens vi nyder et glas.

Tid: 23. september 2019
Sted: Charlottehaven, Hjørringgade 12 A, 2100 København Ø. Se mere
Tilmeldingsfristen er udløbet, så kontakt os på telefon 47 17 18 00 eller e-mail: information@centerforlys.dk, hvis du ikke har nået at melde dig til.
Se  program

 

Lysets Dag arrangeres af Dansk Center for Lys i samarbejde med:

 

Sponsorer:

Kontakt

Maiken Lindberg
Tlf.: 31 23 26 51
ml@centerforlys.dk

Share This