Lysets Dag 2020 bliver online-event

Corona ser desværre ikke ud til at slippe sit greb om Danmark foreløbigt, og det er svært at mødes fysisk – især til arrangementer, hvor man er mange.  Dansk Center for Lys har derfor besluttet, at årets Lysets Dag ændres til et online-event. Vi arbejder på at tilpasse programmet til det nye format og håber på at kunne præsentere det i løbet af uge 40.

Lys – for mennesker! Der er mange agendaer i spil i dagens samfund. Indenfor byggeri taler vi om temaer som bæredygtighed, cirkulær økonomi, miljø- og sundhedspåvirkninger, energibesparelser og meget mere. Energirammer for byggerier er ofte hårdt ind over beslutningerne, men i sidste ende bygger vi til og for mennesker! På Lysets Dag sætter vi i år fokus på denne tematik med udgangspunkt i FN’s 17 verdensmål.

Vi har inviteret nogle af de førende arkitekter, der arbejder aktivt ud fra verdensmålene, og en række forskere fra aktuelle lysprojekter til at dele deres viden med os på Lysets Dag. Vi retter særlig fokus mod det nye kontor, skoler og status for LED. Dagen slutter på festligvis med uddeling af Den Danske Lyspris 2019

Tid: 22. oktober 2020
Mere information om opdateret program og tilmelding følger

Sponsorer Lysets Dag 2020 pr. 7. september 2020:

Sponsorer Den Danske Lyspris 2019 pr. 3. juli 2020:

Arrangører:

Share This