Lysets Dag

Lysets Dag er lysverdenens store, årligt tilbagevendende event. Lysets Dag samler alle med professionel interesse for lys.
Dagen byder på konference med talere fra ind- og udland, udstilling af ny belysningsteknologi og -projekter og hyggelig networking.

Temaet er Need to know

Lysets Dag afholdes den 12. september 2018Titlen er denne gang “Need to Know”, og vi skal høre om  lovgivning & standarder, dagslys & døgnrytme og flicker & blænding. Rammen for dagen bliver også denne gang Marketenderiet i Valby.
Se program
Tilmeld dig her

Bliv udstiller på Lysets Dag

I forbindelse med konferencen vil der også i år være en udstilling, som deltagerne kan besøge i pauserne.
Læs mere om udstilingsmuligheder.

12 Days of Light

I år er Lysets Dag en del af 12 Days of Light – en række af lysevents fra den 12.-23. september, der indledes med Lyset Dag i København og slutter med  urbane ligth conceptet Metropolis:byLight i Malmø og som undervejs indeholder en lyskonference og living lab besøg.
Læs mere om 12 Days of Light

En tradition i den danske lysverden

Det er snart 15 år siden, DCL slog dørene op til dem første Lysets Dag. Og siden har DCL videreført konceptet med aktuelle temaer og forskellige lysoplevelser, som Lysets Nat med byvandring i København, Guerilla Lighting i Ørestad og guidede ture til nye lysprojekter.

I 2017 var temaet for Lysets Dag “LED møder virkeligheden”. Og konference satte fokus på det paradigmeskift, vi netop nu står i. Deltagerne hørte, om erfaringer med lysdesign med LED, der er i drift, og fik et bud på, hvad der venter os i fremtiden. Se billeder fra Lysets Dag 2017.

Kontakt

Maiken Lindberg
Projektleder
Tlf. 31 23 26 51
ml@centerforlys.dk

Kontakt

Dorte Gram
Arkitekt MAA
Tlf.: 31 23 26 50
dg@centerforlys.dk

Share This