Lysets Dag

Lysets Dag er lysverdenens store, årligt tilbagevendende event. Lysets Dag samler alle med professionel interesse for lys.
Dagen byder på konference med talere fra ind- og udland, udstilling af ny belysningsteknologi og -projekter og hyggelig networking. Læs mere om Lysets Dag under billederne her på siden eller ved klikke på links’ene til højre.

Temaet er Need to know

Lysverdenen er i hastig forandring, nye teknologier vinder frem, forskernes viden om lysets  betydning for mennesket øges, og udviklingen afspejles i nye love og standarder. På konferencen Lysets Dag sætter Dansk Center for Lys derfor i år fokus på den lysviden, der netop nu er “Need to Know”.

Hør om:
• dagslys og døgnrytme
• lovgivning og standarder
• flicker og blænding
• teknologi og mennesker

Og mød internationale navne som Glenn Shrum, Director Lighting Design. Parsons School of Design New York, Jason Bruges, arkitekt og kunstner, London, Harald Haas, Ph.D. professor, Mobile Communication University of Edinburgh, Robert Müller, Head of Lighting Design, Bartenbach m.fl.

Se program
Tilmeld dig her

Lysets Dag afholdes den 12. september 2018.

Venue

Marketenderiet i Valby danner den stemningsfulde ramme om Lysets Dag. Marketenderiet ligger i området Valby Maskinfabrik, der i disse år er under stor forandring.
Adressen er: Marketenderiet, Kirsten Walthers vej 5, 2500 Valby.

En tradition i den danske lysverden

Det er snart 15 år siden, DCL slog dørene op til dem første Lysets Dag. Og siden har DCL videreført konceptet med aktuelle temaer og forskellige lysoplevelser, som Lysets Nat med byvandring i København, Guerilla Lighting i Ørestad og guidede ture til nye lysprojekter.
Se billeder fra Lysets Dag 2017.

12 Days of Light

I år er Lysets Dag en del af 12 Days of Light – en række af lysevents fra den 12.-23. september, der indledes med Lyset Dag i København og slutter med  urbane ligth conceptet Metropolis:byLight i Malmø og som undervejs indeholder en lyskonference og living lab besøg.
Læs mere om 12 Days of Light

Kontakt

Maiken Lindberg
Projektleder
Tlf. 31 23 26 51
ml@centerforlys.dk

Kontakt

Dorte Gram
Arkitekt MAA
Tlf.: 31 23 26 50
dg@centerforlys.dk

Share This