Julehilsen fra DCL’s formand

Det har været et meget mærkeligt år, som begyndte nedlukning og forsamlingsforbud, der gjorde det umuligt at holde medlemsmøder i kredsene. Men heldigvis har vi de seneste måneder kunnet ses igen, og der er lykkedes at afholde nogle spændende møder i både Jylland og på Fyn og Sjælland. Det er på disse møder, at vi kan se det gode lys i forskellige projekter og især møde netværket, som jeg mener, er meget vigtigt – det er det i hvert fald for mig.

Jeg vil gerne takke alle bestyrelsesmedlemmer for det store arbejde, som foregår i kredsene for at holde gang i arbejdet med at formidle budskabet om det gode lys og dermed holde ”liv” i Dansk Center for Lys. Det kræver desværre stadig et stort arbejde, men det er vigtigt, at omverdenen og ikke mindst, I – vores medlemmer – oplever, at DCL er i live.

Jeg håber, at alle modtager vores nyhedsbreve, hvor vi informerer om alt, hvad der er af muligheder, både kurser og medlemsmøder i de enkelte kredse.

Forretningsudvalget har i samarbejde med sekretariatet aftalt, at opsige vores lejemål i Ballerup. Maiken og Per har i den periode, hvor de arbejdede hjemme, oplevet, at det fungerede fint på den måde, og som økonomien er pt, er det derfor aftalt at undvære et kontor.

Jeg vil også gerne sender en stor tak til Maiken og Per, for et super flot arbejde med at holde gang i centret, der bliver hver dag lagt et stort engement i arbejdet med at få budskabet ud om det rigtige lys til alle.

Som formand for Dansk Center for Lys vil jeg gene sende alle lysvenner og familier et ønske om en glædelig jul samt et lykkebringende nytår.

Niels Knudsen

Share This