Københavns Museum – et museum til og om København

Et kompromisløst men respektfuldt udstillings -og lysprojekt, der i et designet helhedsgreb formidler både kultur -og bygningshistorie. En fortælling i historiske rammer i det nyåbnede københavnske museum.

Et wunderkammer for leg og læring

ZOOlab kombinerer leg og læring i et formidlingsunivers, der skal få børn og voksne til at gå på opdagelse i dyrenes forunderlige verden.

Eksplosiv interesse i lyskunst i København

Copenhagen Light Festival oplever en massiv stigning i antallet af ansøgninger om at deltage med lyskunst til næste års festival. Festivalen er en af få “coronavenlige” begivenheder og vil løbe af stablen 5.-27. februar 2021 i København.

Kulturel brobygger lyser op

Øresundsbroens nye belysningsanlæg blev indviet til broens 20 års jubilæum. På jubilæumsaftenen blev broen belyst med et specialdesignet dynamisk farvescenarie inspireret af broens naturlige omgivelser.

Giv os i dag vores daglige lys

Lys har længe været målt i lux og Kelvin, men ny forskning viser, at lyset kan meget mere end lyse vores omgivelser op. Lyset styrer også produktionen af hormoner, der regulerer vores døgnrytme i en sådan grad, at forskere og lysdesignere nu taler om døgnrytmelys som...