Mangfoldighed og fællesskab ønskes

Projektet Kickstart Tornhøj markerer et opgør med adskilte byrum og retter fokus på en vision om at skabe et fundament for et nyt og sammenhængende bydelscentrum i Aalborg Øst.

Når lyset sætter scenen

De to første bachelorer nogensinde fra en helt ny lysuddannelse på Den Danske Scenekunstskole er netop blevet udklækket. Her fortæller de, hvad de går ud i verden med efter tre års studier.

Flimmer, blænding og biologiske effekter

Hovedtemaerne for forskerne på det store CIE-møde i Washington i juli 2019 afspejlede de problemer, som vi også går og roder med til daglig – flimer, blkænding og biologiske effeker. 450 lysforskere fra hele verden deltog, og hele syv personer fra...

Vil fremtidens belysning komme fra lasere?

Verden over arbejder forskere på at udnytte laserteknologi til belysning. Laserlys er meget mere retningsbestem end LED, og det vil kunne give nye muligheder og udfordringer for belysningsindustrien.

DS/EN 12464-1-ny revision på vej

Ved udgangen af 2020 ventes den nye revision af EN 12464-1 (lys på indendørs arbejdspladser) at gå i trykken. Det betyder, at revisionsarbejdet meget snart skal afsluttes, og det er tid til de allersidste kommentarer fra markedet og eksperterne. Høringen slutter 17....