Medlemskab for uddannelses- og forskningsinstitutioner giver fleksibilitet og synlighed

Med et for uddannelses- og forskningsinstitutioner får I mere fleksibilitet for dem af de ansatte i jeres organisation, der ønsker at deltage i DCL’s arrangementer eller kurser til medlemspriser. Med et for uddannelses- og forskningsinstitutioner følger et antal ”flydende medlemskaber”, der ikke er tilknyttet en bestemt ansat i jeres organisation.

I får alle de samme fordele som ved et personligt medlemskab + særlige fordele med et medlemskab for uddannelses- og forskningsinstitutioner:

  • Vi kan sende LYS sende direkte til det antal navngivne medarbejdere, som medlemskabet omfatter, eller samlet til jeres organisation – det er helt op til jer!
  • Alle jeres medarbejdere får naturligvis adgang til at læse LYS online!
  • Alle medarbejdere kan søge optagelse i DCL’s Facebook-gruppe og få direkte adgang til de mange andre medlemmer i DCL, der har tilmeldt sig. Her kan du føre koncentrerede dialoger i et professionelt, lukket miljø, søge inspiration og samarbejder og lave ”shout outs” til andre professionelle, hvis du har brug for et input til en idé eller et projekt.
  • Uddannelses- og forskningsinstitutioner, der tegner medlemskab for uddannelses- og forskningsinstitutioner, får deres logo, navn og en kort (one-liner) omtale med i en liste over DCLs medlemmer i LYS.
  • Uddannelses- og forskningsinstitutioner med medlemskab får logo, navn, kort (one-liner) omtale og link på DCL’s hjemmeside.
  • Uddannelses- og forskningsinstitutioner med medlemskab kan få vist jobopslag i DCL’s nyhedsbrev og på DC’L’s hjemmeside.

Hvorfor skal jeg være medlem af DCL?

  • DCL er Danmarks professionelle netværk for dig, der brænder for og interesserer dig for belysning – dagslys eller kunstlys
  • DCL varetager dine interesser i Dansk Standard og CIE (den internationale belysningssammenslutning). Opdatering af standarder, formidling af nye tiltag, viden! Alt bliver bragt videre direkte til dig via DCL’s nyhedsbrev, på LinkedIn og Facebook samt i magasinet LYS. Vi er på alle medier hele tiden, og sørger for, at du er opdateret – din viden serveres og er kun et enkelt klik væk!
  • DCL deltager i mange forskningsprojekter på vegne af dig, finansieret af f.eks. ELFORSK, EUDP, Realdania, Sophus Fonden m.fl. Projekter, hvis resultater direkte giver danske aktører massive fordele, eks. i form af ny viden om energibesparende lysstyringer eller intelligent anvendelse af adaptivt lys (døgnrytmelys) uden merforbrug!

Meld dig ind i Danmarks helt sikkert stærkeste professionelle netværk for belysningsinteresserede

Kontakt os på mail information@centerforlys.dk eller telefon 47 17 18 00 for at høre mere om medlemskab for uddannelses- og forskningsinstitutioner.

Share This