Nu tilbyder Dansk Center for Lys medlemskab for uddannelses- og forskningsinstitutioner

DCL er nu klar med en ny mulighed for medlemskab tilpasset til uddannelses- og forskningsinstituioner, så undervisere og forskere inden for belysning også får glæde af de mange medlemsfordele. DCL er med sin uafhængighed og sin 72-årige historie et vigtigt samlende netværk for alle jer i Danmark, der arbejder professionelt med belysning – hvad enten det så er dagslys eller kunstlys, der fylder mest i det daglige arbejde, eller en kombination af begge!

Medlemskab for uddannelses- og forskningsinstitutioner af DCL – hvorfor?

Med et medlemskab i DCL åbner vi op for langt mere fleksibilitet for dem af de ansatte i jeres institution, der ønsker at deltage i DCLs arrangementer eller kurser til medlemspriser. Et medlemskab for uddannelses- og forskningsinstitutioner i DCL erstatter naturligvis ikke muligheden for et personligt medlemskab, som vi kender det i dag: almindeligt medlem, medlem af Ungt Lys eller tilknyttet som pensionist. Men med et medlemskab for uddannelses- og forskningsinstitutioner følger fem ”flydende medlemskaber”, der ikke er tilknyttet bestemte ansatte i jeres organisation.

Hvad med LYS – vores medlemsblad?

LYS er særdeles populært blandt vores medlemmer. Hvis I ønsker det, kan de tilknyttede antal LYS sendes direkte til navngivne medarbejdere, eller samlet til jeres organisation – det er helt op til jer!
Alle jeres medarbejdere får naturligvis med et medlemskab adgang til at læse LYS online!

Danmarks helt sikkert billigste professionelle netværk for belysningsinteresserede

Alle ansatte i jeres organisation kan søge optagelse i DCLs Facebook-gruppe og få direkte adgang til de mange andre medlemmer i DCL, der har tilmeldt sig: arkitekter, rådgivende ingeniører, lysdesignere, forskere, undervisere, leverandører af vinduer og belysning, el-installatører, kommuner, vidensinstitutioner, foreninger, energiselskaber og studerende! Her kan du føre koncentrerede dialoger i et professionelt, lukket miljø, søge inspiration og samarbejder og lave ”shout outs” til andre professionelle, hvis du har brug for et input til en idé eller et projekt

Hvad ellers? Er der andre fordele?

Det er der helt sikkert. Vi kigger hele tiden efter nye muligheder for at skabe merværdi i et medlemskab af DCL. Med denne lancering kommer der naturligvis nye muligheder, ligesom nogle af DCLs kerneudbud selvfølgelig består:

  • Uddannelses- og forskningsinstitutioner, der tegner medlemskab, får deres logo, navn og kort (one liner) omtale med i en liste over uddannelses- og forskningsinstituioner med medlemskab i DCL og i LYS
  • Uddannelses- og forskningsinstitutioner, der tegner medlemskab, får logo, navn, kort (one liner) omtale og link på DCLs hjemmeside. En mere uddybende omtale om organisationen med aktiviteter m.m. vil dog stadig være forbeholdt støttemedlemmer.

På lige fod med støttemedlemmer kan uddannelses- og forskningsinstitutioner, der tegner medlemskab, få vist jobopslag i DCLs nyhedsbrev og på DCLs hjemmeside.

Tilmeld dig allerede i dag

Kontakt os på mail information@centerforlys.dk eller telefon 47 17 18 00 allerede i dag!

Share This