DCL-støttemedlemmer

De førende danske lysvirksomheder er DCL støttemedlemmer. Gør din organisation til Platin-, Guld eller Sølvmedlem og få omtale og ekstra, kontante fordele.

Guldmedlemmer

Zumtobel Group
Zumtobel Group er en international belysningskoncern og en førende leverandør af innovative belysningsløsninger og tilhørende tjenester så som rådgivning om smart belysning, nødbelysning og lysdesign. Vi tilbyder projektstyring af nøglefærdige belysningsløsninger til bygninger og kommuner via belysningens infrastruktur. I belysningsbrancen er koncernen med sine Thorn-, Zumtobel- og ACDC-varemærker den europæiske markedsleder.

www.zumtobelgroup.com

Sølvmedlemmer

ERCO Lighting
ERCO er førende international specialist inden for arkitektonisk belysning med 100 % LED-teknologi. Vores motto “light digital” fremhæver vores fokus på konsekvent nytænkning i alle aspekter af belysning med LED-teknologi.
www.erco.com

Fagerhult
Fagerhult leverer belysning til alle formål både indendørs og udendørs samt lysstyringer. Vi rådgiver, lysberegner og efterhåndterer, hvis du har spørgsmål. Med Fagerhult får du en samarbejdspartner til hele projektet.
www.fagerhult.dk

Focus Lighting AS
Vores mål er et enkelt, raffineret og tidløst armaturdesign, som elegant tilpasser sig enhver anvendelse. Vi arbejder med lyset til vi opnår den rette balance mellem effektivitet og komfort; lys skal være behageligt og skabe tryghed.
www.focus-lighting.dk

Glamox
Glamox er en førende leverandør af belysningsløsninger, der tilbyder komplette produktprogrammer til skoler, sundheds-faciliteter, kommercielle og industrielle bygninger, detailhandel, hoteller og restauranter.
www.glamox.dk

iGuzzini Illuminazione Danmark
iGuzzini er kendt for spændende belysnings- koncepter til kontorer, forretninger og museer i hele verden, og har mere end 50 års erfaring med at sammensætte den bedste løsning i den højeste kvalitet.
www.iguzzini.dk

LEDVANCE DANMARK
LEDVANCE er en af verdens førende leverandører af generel belysning til professionelle og forbrugere. Med oprindelse i OSRAM GmbH tilbyder LEDVANCE et bredt program med LED-armaturer, intelligente løsninger til Smart Home og bygninger samt LED-lyskilder og traditionelle lyskilder.
www.ledvance.dk

Lemvigh-Müller
LM Belysning er en del af Danmarks største stål-og teknikgrossist, Lemvigh-Müller. Vi tager udgangspunkt i det enkelte projekts særlige forhold og integrerer funktion, design, teknik og økonomi. Det resulterer i den bedst tænkelige belysningsløsning – hver gang.
www.lemu.dk

Louis Poulsen
Funktion, komfort og atmosfære.
Værdier, der gennemsyrer alle vores produkter, projekter og relationer.
Belysning i højeste kvalitet når det gælder lysbehandling, materialer og design.
www.louispoulsen.com

SG Armaturen
Design og høj kvalitet til en fair pris er kerne-
værdier for SG. Filosofien med SG produkternes design og funktionalitet er at give dig mulighed for at lave attraktive energirigtige løsninger ved hjælp at innovative belysningsprodukter. SG tilbyder et stort udvalg af armaturer med energibesparende LED-lyskilder.
www.sg-as.com

Share This