DCL-støttemedlemmer

De førende danske lysvirksomheder er DCL støttemedlemmer. Gør din organisation til Platin-, Guld eller Sølvmedlem og få omtale og ekstra, kontante fordele.

Guldmedlemmer

Zumtobel Group
Zumtobel Group er en international belysningskoncern og en førende leverandør af innovative belysningsløsninger og tilhørende tjenester så som rådgivning om smart belysning, nødbelysning og lysdesign. Vi tilbyder projektstyring af nøglefærdige belysningsløsninger til bygninger og kommuner via belysningens infrastruktur. I belysningsbrancen er koncernen med sine Thorn-, Zumtobel- og ACDC-varemærker den europæiske markedsleder.

www.zumtobelgroup.com

Sølvmedlemmer

Artemide Scandinavia A/S
Som førende producent af designbelysning arbejder Artemide tæt sammen med de bedste designere og arkitekter i verden. Artemide produkter fremstilles næsten udelukkende i Europa og er synonym for ekstraordinært design, godt håndværk og teknologisk innovation
www.artemide.com
Bolls ApS
Vi udfører CE mærkning og lysmålinger samlet, enkelt og effektivt. Testcentret bruger bl.a. Viso LabSpion, fotogoniometer og spektrometer. Der måles og rådgives om lysarmaturer, laserprodukter, LED-lys, flicker, EMC, el-sikkerhed, CE mærkning og meget mere.
bolls.dk
ERCO Lighting
ERCO er førende international specialist inden for arkitektonisk belysning med 100 % LED-teknologi. Vores motto “light digital” fremhæver vores fokus på konsekvent nytænkning i alle aspekter af belysning med LED-teknologi.
www.erco.com
Fagerhult
Fagerhult leverer belysning til alle formål både indendørs og udendørs samt lysstyringer. Vi rådgiver, lysberegner og efterhåndterer, hvis du har spørgsmål. Med Fagerhult får du en samarbejdspartner til hele projektet.
www.fagerhult.dk
Focus Lighting AS
Vores mål er at skabe armaturer der er behagelige for øjet – både med og uden lys.
www.focus-lighting.dk
Glamox
Glamox er en førende leverandør af belysningsløsninger, der tilbyder komplette produktprogrammer til skoler, sundheds-faciliteter, kommercielle og industrielle bygninger, detailhandel, hoteller og restauranter.
www.glamox.dk
iGuzzini Illuminazione Danmark
iGuzzini er kendt for spændende belysnings- koncepter til kontorer, forretninger og museer i hele verden, og har mere end 50 års erfaring med at sammensætte den bedste løsning i den højeste kvalitet.
www.iguzzini.dk
Lemvigh-Müller
Rigtigt Lys er en del af Danmarks største stål-og teknikgrossist, Lemvigh-Müller. Vi tager udgangspunkt i det enkelte projekts særlige forhold og integrerer funktion, design, teknik og økonomi. Det resulterer i den bedst tænkelige belysningsløsning – hver gang.
www.rigtigtlys.dk
Louis Poulsen
Funktion, komfort og atmosfære.
Værdier, der gennemsyrer alle vores produkter, projekter og relationer.
Belysning i højeste kvalitet når det gælder lysbehandling, materialer og design.
www.louispoulsen.com

Schréder Danmark
Schréder er en væsentlig udbyder af udendørsbelysning og styring systemer på det europæiske marked. Med denne viden og en stor produktionskapacitet i Europa, så tilbyder vi produkter i højeste kvalitet med optimeret energiforbrug.
www.schreder.com/da-dk

SG Armaturen
Design og høj kvalitet til en fair pris er kerne-
værdier for SG. Filosofien med SG produkternes design og funktionalitet er at give dig mulighed for at lave attraktive energirigtige løsninger ved hjælp at innovative belysningsprodukter. SG tilbyder et stort udvalg af armaturer med energibesparende LED-lyskilder.
www.sg-as.com

Share This