DCL-støttemedlemmer

De førende danske lysvirksomheder er DCL støttemedlemmer. Gør din organisation til Platin-, Guld eller Sølvmedlem og få omtale og ekstra, kontante fordele.

Se også:

Platinmedlemmer

THORN

Som global leverandør af indendørs- og udendørs belysning med integreret lysstyring, har Thorn som mål at overgå kundernes forventninger for at blive den foretrukne samarbejdspartner, når det gælder integrerede belysningsløsninger, hvor æstetik, visuel præstation, energiforbrug og vedligeholdelse er i balance.

www.thornlighting.dk

ZUMTOBEL

Zumtobels lysløsninger kombinerer enestående design og innovativ teknologi, og er baseret på en filosofi om at anvende lys til at skabe verdener af oplevelser. Den kontinuerlige udvikling af produktporteføljen drives af forskning, teknologisk udvikling og et mangeårigt samarbejde med designere og arkitekter.

www.zumtobel.dk

Sølvmedlemmer

Artemide Scandinavia A/S
Som førende producent af designbelysning arbejder Artemide tæt sammen med de bedste designere og arkitekter i verden. Artemide produkter fremstilles næsten udelukkende i Europa og er synonym for ekstraordinært design, godt håndværk og teknologisk innovation
www.artemide.com

Bolls ApS
Vi udfører CE mærkning og lysmålinger samlet, enkelt og effektivt
bolls.dk

ERCO Lighting
ERCO er førende international specialist inden for arkitektonisk belysning med 100 % LED-teknologi. Vores motto “light digital” fremhæver vores fokus på konsekvent nytænkning i alle aspekter af belysning med LED-teknologi.
www.erco.com

Fagerhult
Fagerhult leverer belysning til alle formål både indendørs og udendørs samt lysstyringer. Vi rådgiver, lysberegner og efterhåndterer, hvis du har spørgsmål. Med Fagerhult får du en samarbejdspartner til hele projektet.
www.fagerhult.dk

Focus Lighting AS
Vores mål er at skabe armaturer der er behagelige for øjet – både med og uden lys.
www.focus-lighting.dk

Glamox
Glamox er en førende leverandør af belysningsløsninger, der tilbyder komplette produktprogrammer til skoler, sundheds-faciliteter, kommercielle og industrielle bygninger, detailhandel, hoteller og restauranter.
www.glamox.dk

Gobo & Highlight
www.gobo.dk

iGuzzini Illuminazione Danmark
iGuzzini er kendt for spændende belysnings- koncepter til kontorer, forretninger og museer i hele verden, og har mere end 50 års erfaring med at sammensætte den bedste løsning i den højeste kvalitet.
www.iguzzini.dk

KC Light
KC Light A/S er en førende belysningsvirksomhed, der er totaludbyder indenfor professionelle belysningsanlæg. Vi stiller store krav til vores leverandør og os selv, når det gælder kvaliteten på vores produkter.
www.kclight.dk

 

Lemvigh-Müller
Rigtigt Lys tager udgangspunkt i det enkelte projekts særlige forhold og integrerer funktion, design, teknik og økonomi. Det resulterer i den bedst tænkelige belysningsløsning – hver gang.
www.rigtigtlys.dk

Louis Poulsen
Funktion, komfort og atmosfære.
Værdier, der gennemsyrer alle vores produkter, projekter og relationer.
Belysning i højeste kvalitet når det gælder lysbehandling, materialer og design.
www.louispoulsen.com

Luminex                        Lightcare
Luminex, stærke kompetencer med totalrådgivning, planlægning, projektering og levering af belysningsløsninger.
Lightcare, specialiseret i døgnrytme-, terapi- og personligt lys via open source lys-commissioning.
www.luminex.dk       www.lightcare.dk

 

Modular Lighting Instruments
Belgiske Modular Lighting Instruments har indtaget verden siden 1980 med sin førende position inden for eksklusiv arkitektonisk belysning, hvor kreativitet og teknologi er i højsædet. Adskillige designpriser underbygger disse innovative og stærke design.
www.supermodular.com

Optoga AB
www.optoga.com

Osram
www.osram.dk

SEAS-NVE
www.seas-nve.dk

SG Armaturen
www.sg-as.com

Share This