Nu tilbyder Dansk Center for Lys firmamedlemskab

Vi har spurgt vores ”kunder”! Med det mener vi det store, professionelle netværk, der omgiver DCL, og vi har modtaget et enslydende svar: vi ønsker, at DCL tilbyder firmamedlemskab. Det har vi naturligvis taget til os, og sammen med dette har vi kigget på andre nye tiltag og på de muligheder, der allerede ligger i et DCL-medlemskab.

Det er derfor med stor forventning, at vi nu er klar med denne mulighed efter et omhyggeligt forberedende arbejde. DCL er med sin uafhængighed og sin 72-årige historie et vigtigt samlende netværk for alle jer i Danmark, der arbejder professionelt med belysning – hvad enten det så er dagslys eller kunstlys, der fylder mest i det daglige arbejde, eller en kombination af begge!

Nu kan dit firma derfor tegne medlemskab i DCL som firmamedlem i en af disse kategorier:

FirmamedlemskabTilknyttede medlemskaberAntal LYS (medlemsblad)
A1111
B99
C77
D44
E22

Firmamedlemskab i DCL – hvorfor?

Med et firmamedlemskab i DCL åbner vi op for langt mere fleksibilitet for dem af de ansatte i firmaer, der ønsker at deltage i DCLs arrangementer eller kurser til medlemspriser. Et firmamedlemskab i DCL erstatter naturligvis ikke muligheden for et personligt medlemskab, som vi kender det i dag: almindeligt medlem, medlem af Ungt Lys eller tilknyttet som pensionist. Men med et firmamedlemskab følger et antal ”flydende medlemskaber”, der ikke er tilknyttet en bestemt ansat i jeres firma.

Hvad med LYS – vores medlemsblad?

LYS er særdeles populært blandt vores medlemmer. Hvis I ønsker det, kan de tilknyttede antal LYS sendes direkte til navngivne medarbejdere, eller samlet til jeres firma – det er helt op til jer!
Alle jeres medarbejdere får naturligvis med et firmamedlemskab adgang til at læse LYS online!

Danmarks helt sikkert billigste professionelle netværk for belysningsinteresserede

Alle ansatte i jeres firma kan søge optagelse i DCLs Facebook-gruppe og få direkte adgang til de mange andre medlemmer i DCL, der har tilmeldt sig: arkitekter, rådgivende ingeniører, lysdesignere, forskere, leverandører af vinduer og belysning, el-installatører, kommuner, vidensinstitutioner, foreninger, energiselskaber og studerende! Her kan du føre koncentrerede dialoger i et professionelt, lukket miljø, søge inspiration og samarbejder og lave ”shout outs” til andre professionelle, hvis du har brug for et input til en idé eller et projekt

Hvad ellers? Er der andre fordele?

Det er der helt sikkert. Vi kigger hele tiden efter nye muligheder for at skabe merværdi i et medlemskab af DCL. Med denne lancering kommer der naturligvis nye muligheder, ligesom nogle af DCLs kerneudbud selvfølgelig består:

  • Firmaer, der tegner firmedlemskab, får deres logo, navn og kort (one liner) omtale med i en liste over DCL firmamedlemmer i LYS
  • Firmaer med firmedlemskab får logo, navn, kort (one liner) omtale og link på DCLs hjemmeside. En mere uddybende omtale om firma med aktiviteter m.m. vil dog stadig være forbeholdt støttemedlemmer.

På lige fod med støttemedlemmer kan firmaer, der tegner firmamedlemskab, få vist jobopslag i DCLs nyhedsbrev og på DCLs hjemmeside.

Hvorfor skal jeg være medlem af DCL – personligt eller som firmamedlemskab?

  • DCL er Danmarks professionelle netværk for dig, der brænder for og interesserer dig for belysning – dagslys eller kunstlys
  • DCL varetager dine interesser i Dansk Standard og CIE (den internationale belysningssammenslutning). Opdatering af standarder, formidling af nye tiltag, viden! Alt bliver bragt videre direkte til dig via DCLs LinkedIn, Facebook-gruppe og i LYS. Vi er på alle medier hele tiden, og sørger for, at du er opdateret – din viden serveres og er kun et enkelt klik væk!
  • DCL deltager i mange forskningsprojekter på vegne af dig, finansieret af f.eks. ELFORSK, EUDP, Realdania, Sophus Fonden m.fl. Projekter, hvis resultater direkte giver danske aktører massive fordele, eks. i form af ny viden om energibesparende lysstyringer eller intelligent anvendelse af adaptivt lys (døgnrytmelys) uden merforbrug!

Tilmeld dig allerede i dag, så vil dit medlemskab gælde 2021 ud

Kontakt os på mail information@centerforlys.dk eller telefon 47 17 18 00 allerede i dag!

Pris for firmamedlemskab pr. år

Firmamedlemskab A 25.000 kr.
Firmamedlemskab B 20.000 kr.
Firmamedlemskab C 15.000 kr.
Firmamedlemskab D 10.000 kr.
FIrmamedlemskab E 5.000 kr.
Priserne er ekskl. moms

Share This