Praktiske oplysninger om møder

Tilmelding
Du er tilmeldt et møde, når du har modtaget en skriftlig bekræftelse fra Dansk Center for Lys pr. e-mail. Hvis der ikke er plads på et møde giver vi dig hurtigt besked.

Afmelding og fortrydelsesret
Afmelding kan ske uden beregning indtil tre uger før arrangementets start. For afmelding indtil 5 hverdage før arrangementet opkræves et gebyr på 50 % af deltagerafgiften. Ved senere afmelding opkræves fuld pris, men man er velkommen til at sende en kollega i stedet. Afmelding skal ske skriftligt til information@centerforlys.dk.

Aflysning af møder
Dansk Center for Lys forbeholder sig ret til at aflyse møder ved for få tilmeldinger, ved sygdom eller som følge af andre pludseligt indtrufne forhindringer. Betalt tilmeldingsgebyr refunderes af Dansk Center for Lys i tilfælde af aflysning eller udskydelse
I tilfælde af aflysning vil det være muligt at flytte sin tilmelding til et andet møde med ledige pladser eller få pengene retur. Vi kontakter tilmeldte pr. telefon eller e-mail ved ændringer. Vi kan dog ikke garantere, at aflyste møder oprettes på et senere tidspunkt.

Priser
Personlige medlemmer af DCL og ansatte i virksomheder med firmamedlemskab kan deltage i møder til medlemspris. (Antal af ansatte i virksomheder med firmamedlemskab, der kan deltage, afhænger af medlemskabstype.)
Alle andre betaler fuld pris. Møderne er åbne for alle interesserede, med mindre det specifikt fremgår af beskrivelsen. Priserne fremgår af beskrivelsen af møder. De oplyste priser er ekskl. moms.

Forbehold
Der tages forbehold for tryk-/tastefejl samt udsolgte møder, ændring i program for møde, sted for afholdelse og øvrige afvigelser fra det skrevne samt viste billeder.

Share This